Gençlik ve Spor Bakanlığı kararnamesiyle Türkiye genelindeki spor il müdürlerinin performans değerlendirmeleri yapıldı. Önceki gün Ankara'da gerçekleştirilen toplantının ardından çıkan sonuç doğrultusunda 12 ilin spor il müdürü değişti. Buna göre; Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak görev yapan Ömer Faruk Şiran Gaziantep'e atanırken, Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci de Düzce’de görevlendirildi.

2011 yılında Düzce’de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne başlayan Şiran, Düzce’de gençlik merkezi başta olmak üzere birçok projenin uygulanmasında önemli rol oynadı.
Feyzullah Dereci kimdir?

Düzce'nin yeni Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, 12 Mart 1976 yılında Rize'nin Ardeşen ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğretimini aynı ilçede tamamladı. 1998 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulunu tamamladı. Aynı yıl Artvin'e beden eğitimi öğretmeni olarak atandı. 2 yıl Artvin'de görev yaptıktan sonra memleketi olan Rize'ye tayini oldu. Rize'nin Ardeşen ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevinde bulundu. Daha sonra Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü yaptı. Evli iki çocuk babası olan Dereci'nin hentbol, basketbol, badminton, judo, rafting antrenörlükleri bulunuyor ve aktif olarak badminton hakemliği yapıyor.

Haber; S. KAŞKIR