17 Ağustos Cuma günü görevinden ayrılacak olan Yığılca Kaymakamı Nuri Gezici televizyonumuza veda ziyaretinde bulundu.2 yılı geçkin süredir Yığılca’da görev yapan Gezici, Öncü TV çalışanlarına gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Gezici, “2 buçuk yıla yakın süre Yığılca ilçesinde görev yaptım. Malatya ilinin Pötürge ilçesine atandım. Bu görev zarfında sizlerle çokça ilişkilerimizin olduğunu düşünüyorum. Çünkü basının ve medyanın bir yerlerinde bir bütün için hareket etmesi bir ilin ve ilçenin kalkınmasında çok önemli bir yer olduğunu düşünüyorum. Görev süremin sonuna geldik bu süre zarfında bana göstermiş olduğunuz yakın ilgiden dolayı Yığılca insanı adına çok teşekkür ediyorum ÖNCÜ TV çalışanlarına. Bu süre zarfında 2 buçuk yıl Yığılca’da birlikte çalıştık, gerek Düzce’de ki insanımız olsun gerek Yığılca halkı olsun ilçemize ve ilimize bir şeyler katmaya çalıştık. Bir şeyler katmaya çalıştık umarım iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum. “ dedi.

Göreve geldiğinden bu yana en büyük idealinin Düzce ve Yığılca’nın tanıtımına katkı sağlayacak olan Yedigöller yolunun yapılması olduğunu söyleyen Gezici bu idealini gerçekleştirdiğini belirtti.

Gezici, “ Yığılca’mızın gerek Düzce tarafından tanınmasına gerekse Türkiye tarafından tanınmasına gücümüzün yettiği ölçüde büyüklerimizin desteği ile var gücümüzle çalışmayı düşündük. Bu süre zarfında en büyük idealim olan, bütün değerli büyüklerimi de ilgilendiren, Düzce’nin en büyük hayali olan bir Yedigöller Milli Park yolunun tamamlanması projesi vardı. En büyük idealimin buna ulaşmaktı, buna ulaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Çok şükür sayın Valimiz, saygıdeğer Milletvekillerimizin desteği ile Yedigöller’in artık Düzce’ye bağlanmasını da nihayete erdirdik. Yol çalışmalarını bitirdik asfalt çalışmaları şuan İl Özel İdaremiz tarafından devam ettiriliyor. Çok şükür artık bundan sonra Düzce’miz gerekse memleketimin bütün insanları artık ilçemiz üzerinden Yedigöller Milli Parkı’na ulaşmasını sağlamış olacak.” Şeklinde konuştu.

Saklı kent ortaya çıkmalı

Saklı kent olarak tanınan Yığılca’yı saklandığı yerden çıkarmak için çalıştığını söyleyen Gezici, kazanılan güzelliklerin sadece Yığılca değil Düzce’ye de ait olduğunu belirtti.

“Yığılca saklı kent olarak biliniyordu.