D-100 Karayolu üzeri Kervan Kavşağında dün sabah geçirdiği trafik kazasında olay yerinde hayatını kaybeden Halil İbrahim Göçmen, bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.
Dün sabah saatlerinde Kervan Üstgeçidin ayağına çarparak feci bir şekilde meydana gelen kaza sonrası Halil İbrahim Göçmen olay yerinde hayatını kaybetmişti. Sevenlerini yasa boğan üzücü olay sonrasında Halil İbrahim Göçmen’in yakınları yasa boğulmuştu. Bugün de Göçmen’in Hamidiye Mahallesi’nde bulunan evinde hüzün ve gözyaşı hâkimdi. Sevenleri Hamidiye Mahallesi’ndeki evine akın etti. Yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Göçmen’in naaşı Hamidiye Mahallesi’nde bulunan evinden alınarak Merkez Büyük Camiye getirildi. Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazında Göçmen’i sevenler yalnız bırakmadı. AK Parti Eski İl yönetiminde olan Göçmen’in cenazesine AK Parti İl Başkanı Mustafa Yılmaz, Milletvekili Fevai Arslan, eski milletvekilleri, Belediye Başkanları, partililer ve çok sayıda seveni katıldı.
Cenaze namazının ardından o dönem görev yaptığı partililerin omzunda cenaze aracına bindirilen Göçmen’in tabutu Şehir Mezarlığına getirildi. Göçmen dualar eşliğinde toprağa verildi.

Haber; R. BAL