Akçakoca Cuhallı Plajında 750 metrelik yürüyüş parkuru, oyun alanları, oturma alanları bulunan bir park projesi sözü veren Melih gökçek yaklaşık 1 Milyon YTL’lik bir yatırımla bu sözünü tuttu.

Tamamı Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen proje yaklaşık 1 yıllık bir süre içinde hayata geçirildi. Kübik parke ile döşenmiş 750 metrelik yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları ve oturma banklarının yer aldığı park alanın girişinde, ‘Büyükşehir Belediyesi, Akçakoca Bir Başka Güzel Şimdi, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Melih Gökçe 2008” yazılı bir tabela yer alıyor.

“Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Cumhur’dan alınan bilgiye göre, projenin maliyeti yaklaşık 1 Milyon YTL. Bu maliyetin tamamı Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanırken, park alanı için kullanılan malzemelerin birçoğu da Ankara Büyükşehir Belediyesinin Park ve Bahçeler Müdürlüğü deposundan kullanılmış.

Akçakoca’nın Eniştesi olarak bilinen Melih Gökçe’nin, bu yatırımı Akçakoca Halkı tarafından takdir topladı. Park projesi Antalya Konyaaltı Plajı Biç Parkı örnek alınarak yapılmış