Gölyaka Şehit ve Gazilerini unutmadı. 19 Eylül Gazileri anma gününde ilçe merkezinde yürüyüş düzenlendi. Gölyaka Kaymakamı Murat Şener, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut başta olmak üzere Gölyaka İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet amiri, gaziler ve çok sayıda vatandaşla yürüyüş yapıldı.

Şehir Merkezinde yapılan yürüyüşte dev Türk bayrağı ile  “Son Mehmet şehit düşmedikçe vatan bölünmeyecek. Son Türk ölmedikçe Kürdistan kurulmayacak.” “Bizans’ın torunları yaşıyorsa, Osmanlı torunları öldü mü sandınız.” Gibi dikkat çekici pankartlar yer aldı.


Sloganlar eşliğinde 7’den 70’e birçok vatandaşın katıldığı yürüyüşte Hakkari Dağlıca’da şehit düşen Düzceli Piyade Er Cihan Aksarı’nın fotoğrafı da taşındı. Gölyaka Hükümet Konağı önünde Gölyaka Kaymakamı Murat Şener ile Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut Atatürk Anıtı’na çelenk konularak saygı duruşunda bulunuldu.


Tekrar şehir merkezine devam eden yürüyüş sonunda şehitler için mevlit okunarak dualar edildi. program yemek ikramı ile son buldu.