Türk Polis Teşkilatının 163’üncü kuruluş yıldönümü siyasi ve sivil toplum örgütlerinden gelen mesajlarla kutlanmaya devam ediyor.

Bu anlamlı gün sebebiyle bir mesaj yayınlayan AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Celal Erbay; Polis Teşkilatının olmazsa olmaz bir öneme sahip olduğunu belirterek, fert ve toplum olarak, polis teşkilatımızın görevini ifa etmekteki gayret ve çalışmalarına katkı yapmak, güvenlik ve huzur bilincinin yaygınlaşmasına yardımcı olmak hem toplumsal hem de ahlaki bir vazifemiz olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş’te mesajında; Büyük bir özveri ile çalışan polislerin insanlara huzur ve güven verdiğini belirtti.

MHP Düzce İl Başkanı Kenan Ilgaz; Devlet ile toplum arasında güvenilir bir bağ ve irtibat noktası olan Türk Polisinin, kutlu vatan hizmetini üstün bir başarı ile sürdüreceğine inancının tam olduğunu kaydetti.

DESOP Başkanı Mustafa Kayıkçı’ da yayınladığı mesajda; İnsan hak ve özgürlüklerini korumak için canla başla çalışan Emniyet Teşkilatı, gücünü yasalardan desteğini halktan alıp, ülkede dirlik ve düzenin sürekli kılınması için gece gündüz demeden tün gücüyle çalıştığını ifade etti.