İkinci Tarım ve İnsan konulu ulusal fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar bugün Tarım Müdürlüğünün bir organizasyonu ile Düzce Belediyesi sergi salonunda sergilendi. Serginin açılışını Düzce Valisi Vasip Şahin yaptı. Sergiye Vali Şahin’in yanı sıra Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Kaynaşlı Kaymakamı Cengizhan Yılmaz, Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz, MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, kurum müdürleri ve davetliler katıldı.

Açılışın ardından Vali Şahin ve katılımcılar sergilenen 152’i eseri gezerek eserler hakkında bilgiler aldılar. Vali Şahin, eserlere büyük ilgi gösterirken katılımın yoğun olduğu gözlendi.

Konu ile ilgili bilgilere veren Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürü Ayhan Ünal, Tarım ve İnsan konulu 2011 ulusal fotoğraf yarışmasında dereceye giren 152 eserin sergilendiğini ifade etti. Ünal, sergide Düzce’den fotoğraf bulunmadığını kaydetti.

Serginin gezilmesinin ardından katılımcılara etli pilav ve tatlı ikram edildi. Serginin 4 gün boyunca açık kalacağı ve herkesin sergiyi gezebileceği belirtildi.

Haber; R. BAL