Düzce Belediye Meclisi 16 gündem maddesini görüşmek üzere toplandı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in yerine Nisan ayı birinci birleşimine Belediye Başkan Vekili Salih Keskinli başkanlık etti. Danıştay 14. Dairesi'nin Hecinler'deki Katı Atık Depolama Tesisi'nin tekrar faaliyeti geçmesi için belediye tarafından yapılan temyiz başvurusunu kabul etmemesi nedeniyle Başkan'ın meclise bilgi vereceği tahmin ediliyordu ancak Keleş toplantıya katılmayınca herhangi bir bilgilendirme yapılmadı.

Partililer meclisi izledi

Diğer toplantılardan farklı olarak son meclis toplantısı bir çok misafir ağırladı. Siyasi partilerin Düzce il teşkilat yönetim kurulu üyelerinin de izlediği toplantıya AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve il yönetim kurulu üyeleri, CHP il yönetim kurulu üyeleri, MHP İl Başkanı Onur Özen ve il yönetim kurulu üyeleri ile Vatan Partisi Düzce İl Başkanı Fethi Sönmez ve il yönetim kurulu üyeleri de katılım gösterdi. Partililer meclis gündeminde bulunan tüm maddelerin görüşülmesini sonuna kadar takip etti.

Meclis ihtisas komisyon üyeleri seçildi

Düzce Belediye Meclisi Nisan ayı birinci birleşiminde gündem maddelerinden olan meclis ihtisas komisyon üyeliklerinin seçimi de yapıldı.

Düzce Belediye Meclisi’nde yapılan seçimler sonucunda komisyon üyelikleri şu şekilde oluştu: Belediye Birinci Başkan Vekili Salih Keskinli. Meclis 2. Başkan Vekili Gönül Asuk. Meclis Katip üyeleri: Necla Yüce, Elif Üstün. Yedek üyeler ise Dursun Ay ile Muzaffer Balkancı. Encümen üyeleri: Selahattin Sert, Mehmet Atılmış ve Ömer Arslan. Plan ve Bütçe Komisyon üyeleri: Elif Sezer Cebar, Erkan Kuşçuoğlu, Nihal Aydın, Murat Özsoy ve Eyüp Topçu. İmar Komisyonu: Hasan Günden, Özgür Sağlam, Kadir Badur, Özkan Çakar ve Ediz Ünal. 5 Yıllık İmar Komisyonu Üyeleri: Alp Cengiz, Okan Turaman, Miktat Çelebioğlu, Ayhan Cicu ve Nesrin Erkahraman. Meclisin gündeminde yer alan 2015 yılı faaliyet raporu ile denetim raporunun görüşülmesi ise meclisin ikinci toplantısına havale edildi.
Haber:S.Kaşkır