Organize Sanayi Bölgesi ile başlayan ve YEYPAŞ'a kadar uzanan gerginlikler zincirinin son halkası Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük'ün yarın yapacağı belirtilen açıklamalarla çözülmeyi bekliyor.

 Başkan Mehmet Keleş ile TSO Başkanı Metin Büyük arasında yaşanan gerginlik Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılan olağan toplantı ile başlamıştı.

Yapılan toplantıda Keleş ile Büyük arasında tartışma çıkmış ve ikili arasında yaşanan kavga, toplantıya damgasını vurmuştu. Yaşanan gerginliğin basına sızmasının ardından Düzce'deki bir çok kesim tarafından konuyla ilgili değerlendirmeler gelmişti. İlk olarak Beyköy Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz bir açıklama yapmış ve OSB'yle ilgili sorunları olduğunu ifade etmişti. Ardından Başkan Keleş, Umre ziyaretininden döndüğü gibi ayağının tozuyla konularla ilgili belge de göstererek basın açıklaması yapmıştı.

Daha sonra Düzce Milletvekilleri Profesör Doktor Celal Erbay ve Metin Kaşıkoğlu'da ikili arasında yaşanan gerginliği değerlendirerek haklı olanın er geç ortaya çıkacağını söylemiş, Ak Parti İl Başkanı Fevai Arslan'da belgeleri gösteren Başkan Keleş'i haklı gördüğünü ifade etmişti.

Son olarak açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Kenan Ilgaz'da hem Keleş'i hem de Büyük'ü haksız görmüştü.

Yapılan açıklamalar, konunun ciddiyetini gösterirken konuyla ilgili son olarak TSO Başkanı Metin Büyük'ün yapacağı açıklamalar bekleniyor. Büyük'ün de yarın konuyla ilgili basın açıklaması yapması bekleniyor. Büyük'ün yaptığı açıklamanın ardından konunun daha ne kadar kamuoyunu meşgul edeceği ise merak konusu olmaya devam ediyor.