Fenerbahçe’nin Kaynaşlı’da bulunan Topuk Yaylası Tesislerinin avantajlarını örnek olarak alan Galatasaray, yapmayı planladığı tesis için Bolu ve Düzce’de incelemede bulundu. Galatasaray Spor Kulübü Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı üyelerinden Levent Karadeniz, Tevfik Görkemli, Sabit Sır ve aynı zamanda disiplin kurulu üyesi Oral Yılmaz Bolu’da yaptıkları incelemelerin ardından akşam saatlerinde Düzce’ye geldi.

Gölyaka Kuyudüzü Mahallesi'nde bulunan gölet ve araziyi Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, işadamı Abdullah Şahin ve muhtarlarla gezdi. Galatasaray yönetiminin “hoca krizi” ve “iş yoğunluğu “ yüzünden gelemediği gelemediği öğrenilirken, yönetim adına incelemelerde bulunan heyet, Galatasaray’ın tesis ve spor okulu için hazırlanan örnek planları yerinde gördü.

GÜZEL HAZIRLANMIŞSINIZ, BUNUN ARKASINI GETİRELİM

Galatasaray Spor Kulübü disiplin kurulu üyesi Oral Yılmaz, ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yılmaz, “ Biz sosyal tesis yapmak için harekete geçtik. Yeriniz güzel. Fenerbahçe’nin Topuk’ta yaptığına benzer hem sporculara hem alt yapıya hitap eden, Galatasaray üyelerinin istifade edeceği tatil yapabileceği sosyal tesis şeklinde bir yer düşünüyoruz. Takımlarımız Almanya’ya, İtalya’ya gidiyor. Halbuki memleketimiz cennet. Böyle yerlerde kamp yapsınlar. Buraya yönetim kurulundan arkadaşlarımız gelecekti. Organize edemediler. Biz vesile olacağız. Çok güzel hazırlanmışsınız. Bunun arkasını getirelim. “dedi.

 

RANTABL OLMALI

Mimarların çizeceği projelere göre hareket etmek istediklerini belirten Yılmaz, tercihlerinde önceliğin “rantabl” olan yerler olduğunu kaydetti.

Yılmaz, “ Yönetim Kuruluna bu konuyu getireceğim. Bir dahaki sefer yönetim kurulu idarecilerinden ziyade buraya mimarla gelip nasıl değerlendirilir onu konuşmamız lazım. Oradan çıkacak duruma göre karar vereceğiz. Rantabl olmalı. Hem hizmet etmeli hem ekonomik olmalı.” Diye konuştu.

AKBULUT: HER TÜRLÜ DESTEĞİ SUNARIZ

Galatasaray Spor Kulübü Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı üyeleri Fenerbahçeli olan Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut’a Galatasaraylı futbolcuların imzaları olan formayı hediye etti. Hediyeyi alan Akbulut şunları söyledi:

“Bir Fenerbahçeli olarak Galatasaray’ı burada ağırlamaktan şeref duydum. Forma için teşekkür ediyorum. Spor dostluk kardeşliktir. Yöneticilerinde dikkatli olmaları gerekir.. Fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray bir bütün, ayrılamazlar… En azından gelip buraları gördüler. Ağırlamaktan şeref duyduk. bizi tercih ederlerse yerel olarak her türlü desteği sunacağız.”

GS'lı heyet arazide bir müddet incelemede bulunduktan sonra İstanbul'a hareket etmek için Kuyudüzü'nden ayrıldılar.GS yönetiminin yatırım konusunda daha sonra karar vereceği öğrenildi.

HABER;S.KAŞKIR