Tanıtım programına Düzce AK Parti Milletvekili 2.sıra adayı Fevai Arslan, Eski Milletvekili ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Çakır, Gümüşova Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.




Daha sonra programa katılanlar ve Gümüşova ilçe sakinlerine seslenen Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, açık, şeffaf, dürüst ve hesap verebilir bir belediyecilik anlayışı ile çalışacaklarının sözünü verdiklerini hatırlatarak, “Bugün bu programı yapma amacımız, Gümüşova Belediyesi olarak bugüne kadar neler yapıldığının görülmesi içindir. Göreve geldiğimiz 2013 yılında belediye araçlarının tamamı hurda denilecek durumdaydı. “ dedi.

Başkan Azap, Göreve geldikleri 2013 yılından bugüne kadar 1 Adet İtfaiye, 2 sosyal hizmet aracı, 1 kamyon, 1 makam aracı, 1 damperli kamyon, 1 fen işleri aracı ve 1 Vidanjör aracı olmak üzere toplam 7 yeni araç aldık. Bu araçların bize toplam maliyeti yaklaşık 1 Milyon TL civarındadır. Belediyemiz bu manada belki de Türkiye'de pek çok belediyede olmayan araç parkına sahip olmuştur. Bu araçlar halkımız içindir. ”dedi.


Konuşmaların ardından okunan dualar eşliğinde ikramda bulunuldu. Belediyenin yeni araçları, şehrin ana arterleri üzerinden şehri turlayarak Gümüşova Belediyesi Makina İkmal Tesislerine döndü.