Ramazan ayının gelmesiyle birlikte her akşam resmi ve özel kuruluşlar iftar davetleri düzenliyor. Birlik-beraberliğin pekiştirilmesi amacıyla yapılan bu iftarlar ihtiyaç sahiplerinden ziyade ‘tokun toku doyurduğu” masalar olarak eleştirilirken Gümüşova'da verilen bir iftar davetinde bu kez ihtiyaç sahipleri ağırlandı.

 



Gümüşova Kaymakamlığı tarafından, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından yardım almakta olan 18 köy ve 6 mahalledeki yaklaşık 600 kişiye toplu iftar yemeği verildi.
İftar yemeğinde konuşan Gümüşova Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için imkanlar ölçüsünde yanlarında olduklarını belirtti. Baygüven iftarda protokol masası oluşturulmadığını, her masada bir kurum amirinin iftar açtığını söyledi.

 


Baygüven, “Devletimizin bizlere vermiş olduğu imkanlarla, her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek amacıyla Vakıf Başkanlığımızdan yardım alan vatandaşlarımıza iftar yemeği vermeyi uygun bulduk. Başka sosyal yardımların yapılmasına da aksatılmadan devam edilecek. protokol masası oluşturmadan her bir vatandaşımızın masalarına birer kurum amiri iştirak ederek, onlarla sohbet edip ihtiyaçlarını belirleyecek.”dedi. 



Haber: H. İŞCAN