Bu yıl ‘Tevhid ve Vahdet Gelin Birlik Olalım’ temasıyla kutlanan Kutlu Doğum Haftası kapsamında Gümüşova Belediyesi tarafından program düzenledi.

Gümüşova Kültür Merkezinde yapılan programa Gümüşova Kaymakamı İsmail Sündük, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, AK Parti Gümüşova İlçe Teşkilat Başkanı Necmi Kurt, AK Partili Gümüşova İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Kembil, Gümüşova Müftüsü Nurettin Çelik ve Gümüşova halkı katıldı.

Özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği Kutlu Doğum Haftası programda Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Nursaçan konuşmacı olarak yer aldı.



Nursaçan, Hazreti Muhammed'in hayatından kesitler sunduğu programda Sakarya İlahi Grubu tarafından ilahiler seslendirildi.


Gümüşovalılarla anlamlı bir etkinlikte bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek programına başlayan Necmettin Nursaçan, hayatından kesitler sunduğu Hz. Muhammed'in tüm insanlık için örnek bir şahsiyet olduğu vurgusunu yaptı.



Dünya Müslümanlarının bugün yaşadıkları kötü durumun sebebini, Hz. Muhammed'in güzel ahlakından uzaklaşmalarına bağlayan Nursaçan, hayatın her alanında Hz. Muhammed'i sevmenin yolunun, O'nu örnek alarak anlamaktan geçtiğini ifade etti. Ünlü ilahiyatçı Gümüşovalıların yoğun ilgi gösterdiği programının sonunda, katkılarından dolayı Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap ve tüm çalışanlarına teşekkür etti.



Program sonunda Gümüşova Kaymakamı İsmail Sündük ve Belediye Başkanı Ahmet Azap tarafından Nursaçan’a hediye takdim edildi.

Haber:Y.SEVER