24 Haziran’da gerçekleşecek olan erken seçim için çalışmalarını hızla sürdüren AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı iş insanı Zafer Gündüz sivil toplum kuruluşlarına da önem veriyor. Düzce’de iş hayatının canlanması ve ekonomik girdi sağlanması adına çalışmalar yapan Gündüz, bu çalışmalarını paylaşmak için Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’ni (DESOB) ziyaret etti.

Gündüz ziyaretleri kapsamında ilk olarak TSO Başkanı Tuncay Şahin’i makamında ziyaret ederek neden aday adayı olduğunu ve Düzce için yapmak istediği çalışmaları anlattı. Göreve yeni seçilen oda Başkanı Şahin’i tebrik de eden Gündüz, Düzce’nin sanayi anlamında kritik bir dönemeçte olduğunu, Çilimli ve Gümüşova Organize Sanayi Bölgelerine kalıcı yatırımcılar çekilmesi durumunda istihdama önemli katkı sağlayacağının altını çizdi. Milletvekili olması durumunda bu noktada her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirten Gündüz, Düzce’nin hayata geçirmeye çalıştığı tren yolu projesini de önemsediğini belirtti.

Gündüz daha sonra DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı’yı da ziyaret etti. Kayıkçı ile Düzce’nin ve Düzce esnafının ana sorunlarını görüşen Gündüz ”Nasip olur da seçilirsek, her zaman birlikte olacağız ve esnafımızın Ankara’da sesi olacağım” dedi.

“İyi ki bu yola çıkmışım”
Gündüz, ziyaretlerine ilişkin bugün Anıtpark Meydanı’nda düzenlenen Düzce Otları Tyche Bereket Festivali’ni ziyaretinde yaptığı açıklamada şunları kaydetti:



“Özellikle son iki gün içerisinde ilçe teşkilatlarımızı gezdik. İlçe teşkilatlarındaki görüşmelerimiz çok iyi geçti. İlçe teşkilatlarında her kesim arkadaşı görünce iyi ki bu yola çıkmışım dedim. Arkamda ne kadar büyük bir güç olduğunu hissetmiş oldum. AK Parti’nin ne kadar büyük bir camia olduğunu görmüş oldu. Düzce TSO ve DESOB Başkanımızı ziyaretlerimiz çok güzel ve çok sıcak geçti. Seçimin tüm heyecanını yaşıyoruz. Neler yapabiliriz onları paylaştık.

“Önemli olan Türkiye’ye ve AK Parti camiasına en büyük hizmeti verebilmek”
Yarın AK Parti’de gerçekleşecek temayüllere ilişkin de bir değerlendirmede bulunan Gündüz şöyle konuştu:



Bu seçim özellikle Türkiye’nin de içinde bulunmuş olduğu durumu göz önüne alırsak çok önemli. İçinde bulunduğumuz bu durumda Türkiye’nin ve Türk Milletinin geleceği için, dini inançlarımızın korunması için AK Parti’nin çok güçlü olması gerekiyor. Arkadaşlar seçim yaparken lütfen buna dikkat etsinler. Gerçekten hizmet üretecek, Türkiye’ye tam anlamıyla kucaklayacak kişileri tercih etmeleri konusunda titiz davranılmalı. Kim olursa olsun önemli olan Türkiye’ye ve AK Parti camiasına en büyük hizmeti verebilmek.”

GÜNDÜZ; TEŞKİLATIMIZIN GÜCÜ BENİ HEYECANLANDIRDI
Ak Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Zafer Gündüz temayül çalışmaları kapsamında Yığılca ve Çilimli ilçe teşkilatları ile Beyköy Belde teşkilatını ziyaret etti. Gündüz ziyaretlerde tam kadro yer alan ilçe teşkilat mensuplarına teşekkür ederek "Açıkçası bu inanç ve bu gücünüz beni daha da heyecanlandırdı" dedi.






Haber: Ö.YILMAZ