Daha önce Düzce’de verdiği konserlerle ve düzenlediği resim sergileriyle, Düzce’nin kültür ve sanat hayatına renk katan Düzce Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri verdikleri konserle de dinleyicileri büyüledi. Öğrenciler, Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde konser gerçekleştirdi.

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen konserde önceki yıllardan farklı olarak, Türk popüler müziğinin unutulmaz eserleri seslendirildi.



Konsere İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, kurum amirleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.



Bu yıl konserde bir ilki yaparak sahneye çıkan müzik öğretmeni Emek Oku Koyuncu’nun yanı sıra, Yunus Emre Savaşçı'nın Barış Manço'nun unutulmaz eseri 'Gibi gibi 'ile başladı. Daha sonra konser Yıldıray Şaşmaz ve Ennur Karadağlı isimli öğrencilerin seslendirdiği eserler ile devam etti.Öğrencilerin performansları seyircilerden alkış topladı.

Konser sırasında okulun 12.sınıf resim bölümü öğrencisi Bedirhan Kılıç da konseri resmetti.



Özellikle Batman’ın Kozluk ilçesinde 9 Haziran 2016 tarihinde PKK tarafından şehit edilen Aybüke öğretmen anısına Düzce Güzel Sanatlar öğrencileri tarafından hazırlanan klip büyük takdir topladı. Klip, Düzce Valiliği tarafından Düzce’nin tarihi ve turistik sekiz yerinde, sekiz Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi, Mogosa Limanı adlı türküyü seslendirmişti.

Konser bitiminde İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Güzel Sanatlar Lisesi Konser şefi Ramazan Cengiz'e çiçek takdim etti. Yiğit konserde yaptığı konuşmasında Güzel Sanatlar Lisesi idarecilerine, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ederek, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.


Haber: H. AZAP



Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv                  

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya                       

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8