Sürekli yol çilesi ile gündeme gelen Düzce’den, bu kez sevindirici bir haber geldi.

Geçtiğimiz 3 Ocak tarihinde yol sorunu ile gündeme getirdiğimiz merkeze bağlı Hocaoğlu Köyü’nde yaşayan vatandaşlar, yıllardır asfalt çalışması yapılmadığı için yazın toz, kışın ise çamur ve çukurlara teslim olan yolları kullanmak zorunda kalmış, çareyi ise Öncü Haber Whatsapp İhbar Hattı’nda bulmuştu.


Yenilenmeyen yollar yüzünden yaşadıkları mağduriyeti gözler önüne seren tepkili bir köy sakini, yetkilileri göreve davet etmiş, geçmişte verilen sözlerin tutulmamasına isyan etmişti.
Köy sakinlerinin sesine ise bu kez kulak verildi. 2015 yılında İl Özel İdare tarafından “Asfalt yapacağız” denilen köy yolu, haberimizin ardından asfaltına kavuştu.

Özel İdare çalışanlarının asfalt döküm çalışmalarını görüntüleyen vatandaşlar, yetkililere duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.



“Yetkililere teşekkür ederiz, sadece bin 300 metrelik yolumuz kaldı”
Bir köy sakini tarafından, şu ifadelere yer verildi:

“Buradan Öncü TV Ailesi’ne sesimizi duyurduğu için teşekkür ediyoruz. Bu yolla ilgili 2015 yılından bu yana sıkıntılarımız vardı. Köylü adına burada sıkıntı çekiyorduk. Sayın Valimiz Zülkif Dağlı Bey bir şekilde sesimizi duydu. Bize yapmış olduğu yardımlar için köylü adına çok teşekkür ederiz. Düzce İl Özel İdare yetkililerine de çok teşekkür ediyoruz. Bu köy bizim köyümüzün merkez yoluydu. Çoğu bitti bin 300 metre kadar kaldı. Onun da önümüzdeki sezonda yapılacağını tahmin ediyoruz. Bu yolu en azından çamurdan kurtardık.”


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ