AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 2016 yılında Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Metin Uysal'ın baba evine bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Milletvekili Keşir'e Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ile AK Parti Yığılca İlçe Başkanı Kerem Yalçıner de eşlik etti.

Ziyarette ellerini öptüğü şehit ailesi ile sohbet eden Keşir, bir süre önce hac vazifesini tamamlayarak kutsal topraklardan dönen Uysal çiftine “Allah kabul etsin” temennisinde bulundu.

Milletvekili Ayşe Keşir ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; "Yığılcalı şehidimiz Metin Uysal’ın kıymetli anne ve babası Hac vazifesinden dönünce ziyaret edememiştik. Bugün (dün) ziyaret edip hayır dualarını aldık." ifadelerine yer verdi.
 


Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit de yaptığı değerlendirmede; "Şehidimiz Metin Uysal'ın değerli anne ve babası Hac vazifelerini yerine getirdi. Hem hayırlı olsun demek hem de hayır dualarını almak için değerli vekilimiz Sayın Ayşe Keşir ile şehit evimize bir ziyaret gerçekleştirdik. Allah hac vazifelerini ve dualarını kabul etsin." dedi.


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8

Haber: C. ÜSTÜNER