Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nün "Hizmet Onur Belgesi" verdiği  şahıslar arasında yer alan dönemin "tek kadın itfaiye şoförü" Müşerref Piradem, üç yıl sonra gelen onur belgesini veren birim müdürüne teşekkür etti ancak daha sonra duygularını sorduğumuz esnada kendisinin zorla emekliye sevk edildiğini belirterek adeta dönemin Belediye Başkan yardımcılarına isyan etti.

"Bunlar adaletsizlik yaptılar, seçim yaptılar seçerek emekliye sevk ettiler beni. Kazam yok belam yok herhangi bir saygısızılğım yok beni zorla emeklmi ettiler" diyen Düzce Belediyesinin tek kadın şoförü olarak da tanınan Müşerref Piradem, üç yıl sonra gelen "Hizmet Onur Belgesi"nin geç kalınmış bir belge olduğunu vurguladı..

Düzce Belediyesinde itfaiyeye ait her aracı kullanabildiğini çalıştığı esnada ispat ettiğini belirten Müşerref Piradem, üç yıl önce Belediye Başkan yardımcıları Bayram Bayraktar ve İsmail Tanyel'e yaptıkları ayırım için "beddua" ettiğini de saklamadı.

            BİN AH ETTİ

Düzce itfaiyesinin tek kadın şoförü Müşerref Piradem'e bir sorduk bin ah işittik. Düzce Belediyesinde görev yaptığı esnada bir çok yaygın medyada haber konusu olan Kaptan Müşerref Hanımın itiraflarıyla sizi başbaşa bırakıyoruz.

Haber:E.TAYHAN