Her yağmurun arkasından Düzce’de altyapı sorunları yaşanırken özellikle Küçük Sanayi Sitesi’nde yolların suyla dolması sanayi esnafının yaşadığı sıkıntıyı ortaya çıkarıyor. Yaşanan su birikintisi sıkıntısı için defalarca yetkililere dert yanan sanayi esnafı son olarak seçimler için kendilerini ziyarete gelen milletvekili adaylarına sıkıntılarını anlatıp çözüm istemişlerdi.



”İki seneden beri çözüm bulamıyoruz ve yollarımız bu durumda”
İki yıldır aynı sorunu yaşayan sanayi esnafı artık sorunlarının çözüme kavuşmasını istiyor. Esnaf adına açıklamalarda bulunan sanayi esnafı Taha Acar şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle buradaki problem iki yıl öncesine dayanıyor. Bunun sebebi de burada asfaltın olmayışıdır. Devamlı mıcırla, iş makinesiyle geçiştiriliyor. Geçen yıl olduğu gibi bu sene de burada tıkanıklık var. Bu kadar çalışan, bu kadar istihdam olduğu halde buraya gerekli yatırım yapılmıyor. Burası sürekli kooperatifin diye söyleniyor. Tamam kooperatifin ama belediye bizden reklam vergisi, tabela ücreti bunların hepsini bizden tahsil ediyor. Alt yapıya geldiğinde kimse gerekeni yapmıyor. Geçen sene Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız buraya geldiler ve bizlere bu sene asfaltlanacağı sözünü verdiler. Ancak durum ortada. Arka sokak olsun, burası olsun kötü durumdadır. Bu nedenle müşteri kaybı yaşıyoruz. Burada imalatçılarda bulunuyor. Bu sene bu sıkıntının sonlanmasını istiyoruz. Seçim yaklaştı ve hiçbir partiyi eleştirmek istemiyorum ancak bunun gereğinin yapılması gerekiyor. Bizim yapmamız gereken bir şey varsa biz taşın altına elimizi koyalım. İki seneden beri çözüm bulamıyoruz ve yollarımız bu durumda.”



Haber: M.AYDIN