Düzce Valiliği tarafından düzenlenen Halk Günü Aralık Ayı Toplantısı, Düzce Valisi Zülkif Dağlı başkanlığında gerçekleştirildi. Milli Eğitim Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya gösterilen yoğun katılım dikkatlerden kaçmadı.

Vatandaşların çözemedikleri sıkıntılarını taşıdıkları ve Vali Dağlı ile ortak çözüm aradığı toplantıya katılım sağlamak için gelen vatandaşlar Öncü Haber’e özel açıklamalarda bulundular.



“Şu anda boş geziyorum”

Durumu olmadığını ancak iş de bulamadığını ifade eden Murat Yasa isimli bir vatandaş, “Ben her sene kömür yardımı alıyordum. Bu sene benim kömür yardımım kesilmiş. İşim gücüm yok. Sigortam da yok. Şu anda boş geziyorum” şeklinde konuştu.


“Herhangi bir yardım alamıyorum”

Birçok girişimde bulunmasına karşın hiçbir yardım alamamaktan yakınan Orhan Can isimli bir başka vatandaş da, “Engelli raporum olduğu halde sağlıktan yararlanamıyorum. Devletten herhangi bir yardım da alamıyorum. Bugüne kadar istemedim. Ama düştüğüm halde yardım verilmediği için derdimi Vali Bey’e anlatacağım” ifadelerini kullandı.



Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı’nın bekleyenlerle buluşmasının ardından başlayan toplantıya vatandaşlar teker teker alınarak sıkıntıları dinlendi.


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8