30 Ağustos Resepsiyonu'nun Genelkurmay Başkanlığı tarafından düzenlenmesi uygulamasına bu yıl son verilmesi dolayısıyla 90 yıldönüm resepsiyonuna Düzce Valiliği ev sahipliği yaptı. Resepsiyonda bu yıl bir ilk daha yaşandı. Valilik resepsiyonu kapalı salon yerine halka açık olarak valilik bahçesinde geniş katılımla gerçekleştirdi.

Resepsiyona Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça, Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, CHP İl Başkanı Basri Karslıoğlu, MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, ilçe ve belde belediye başkanları, kaymakamlar, şehit aileleri ve gaziler ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve daire amirleri katıldı.

Resepsiyona gelen davetliler vali yardımcıları tarafından karşılandı. Vali Adnan Yılmaz’ın gelmesiyle başlayan gecede Yılmaz ve eşi tek tek masaları gezerek davetlilerle sohbet etti.

Davetlilerin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayan Vali Yılmaz, resepsiyona katılanlarla birlikte üzerinde Türk bayrağı figürü bulunan pastayı kesti.