BU YIL AYNI MANZARA YAŞANMADI

Geçtiğimiz yıl kamyon kasasından dağıtılan yemek paketlerinin izdihama neden olduğu Ağa Mahallesi'nde bu yıl aynı manzara yaşanmadı. Düzce Belediyesi'nin Ramazan ayı için başlattığı mahalle iftarlarının onuncusu Ağa Mahallesi'nde yapıldı. Mahallenin ana caddesi üzerinde yapılan iftar yemeğine yine basın çağrılmadı, iftara ilişkin bilgilendirme belediyenin ve AK Parti'nin internet sitesi üzerinden yapıldı.

 



MASALAR TEK TEK GEZİLDİ

Katılımın çok olduğu bildirilen iftar öncesinde Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram tüm masaları gezerek mahalle halkı ile selamlaştı. Başkan Bayram daha sonra, mahalle halkından bir ailenin masasında iftar açtı. Belediyenin iftarına AK Parti İl Yönetimi de katıldı. İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu masaları tek tek gezdi, halkla sohbet etti. İftar sonrasında belediyenin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün düzenlediği Ramazan eğlencesi yapıldı. Bunun için özel olarak hazırlanan sahnede palyaço gösterileri, çeşitli yarışmalar sunuldu.

BÜYÜK TEPKİDEN SONRA...

 



Öte yandan geçtiğimiz aylarda Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ile birlikte seçim gezileri kapsamında Ağa Mahallesi'ne giden AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ve yönetimi büyük bir tepkiyle karşılaşmıştı. Altyapı ve imarla ilgil yaşadıkları sorunların uzun süredir çözülmediğinden yakınan mahalleli AK Parti heyetininin adeta etrafını sarmış ve vaadlerin yerine gelmemesi nedeniyle eleştirmişti. Bu büyük tepkinin ardından AK Parti, seçim üstü en çok oy aldığı mahallerin başında gelen Ağa Mahallesi halkı ile aradaki buzları eritmek için harekete geçti. Başkan Bayram tepkiden bir gün sonra halkla tekrar biraya gelerek sıkıntılarını çözme sözü verdi. Dün gerçekleştirilen iftarla da kaçak yapılaşma başta olmak üzere bir çok sorunun mevcut olduğu mahallede vatandaşların isteklerine olumlu cevap verildiği fotoğraf karelerine yansıyan yakın ilişkilerden gözlendi.


Haber: C. ÜSTÜNER