Vali Ali Fidan; makamdan çıkarak Beyciler Mahallesi, Çamköy Mahallesi ve Aydınpınar Köyü’nde hasta, yardıma muhtaç, ihtiyaç sahiplerini evlerinde ziyaret etti. Vali Fidan tespitler sonucu planlanan yardımların ihtiyaç sahiplerine zamanında ulaşıp ulaşmadığını da bu vesile ile inceledi.



Ev ziyaretlerinde, Vali Yardımcısı Muhammed Mustafa İmamoğlu ve Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ercan Öztürk hazır bulundu. Ziyaretlerde ev halkı ile ayrı ayrı ilgilenen Vali Fidan hane halkıyla bir süre sohbet edip, ihtiyaçlarını sordu. Fidan, hastalarla yakinen ilgilenerek geçmiş olsun dileklerini belirtip acil şifalar diledi…

AKSAK’IN DİLEĞİ GERÇEK OLDU

Vali Fidan’ın ziyaret ettiği vatandaşlardan biri de geçtiğimiz gün haberlerimize konu ettiğimiz Çamköy Mahallesi’ndeki Mecbure Aksak oldu.  Çamköy Mahallesi’nde harabeye dönmüş evde hastalıklarla boğuşan Aksak, öncelikle ambulansla evinden alınarak hastanede tedavi edilmişti.



Tedavisi tamamlanan Aksak, kışın mücadelesi verdiği derme çatma evine geri dönmedi. Düzce Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca ayarlanan Çamköy TOKİ Konutlarında yeni bir eve yerleştirildi. “Yeni bir ev” dileyen Aksak’ın bu isteği yerine gelirken, kendisine yardım eden herkese teşekkür etti. 

ALLAH DEVLETİMİZE MİLLETİMİZE ZEVAL VERMESİN

Öte yandan ziyaretlerde vatandaşların devletin hizmetlerinden memnun oldukları görülürken, bunu“ Barınma ihtiyacımız karşılanıyor. Tedavilerimiz yapılıyor. Yakacağımız ve tüm ihtiyaçlarımız karşılanıyor. Daha ne isteyelim? Allah Devletimize Milletimize zeval vermesin. Allah sizlerden razı olsun.” şeklinde ifade etti.




Ziyaretlerde özellikle çocukları unutmayan Vali Fidan çocuklarla sohbet edip öğrencilerin karnelerine baktı. Çocuklara çeşitli hediyeler de verdikten sonra Fidan, ziyaretlerini sonlandırdı.

Haber;S.KAŞKIR