Yer seçimi ve ihalesi başta olmak üzere yüklenici firmanın sürekli el değiştirmesiyle "yılan hikayesine" dönen Hastane inşaatında alacak yüzünden isyanlarıyla gündeme gelen Hastane inşaatında bu defa işçiler birbirine girdi. İşçiler arasında çıkan kavgada bir işçi hastanelik oldu..2010 yılında Aziziye Mahallesindeki eski fidanlıkta yapımına başlanan 300 yataklı Hastane inşaatında "kangren" bitmiyor..

Daha çok müteahhitlerin çalıştırdıkları işçilerin paralarını ödememesiyle dışa yansıyan tartışmalara bu defa müteahhit değişikliğinin yaşandığı hastane inşaatında "inşaatı ben bitireceğim" diyen müteahhidin işçilere paralarını ödememesi üzerine başlayan tartışma kavgaya dönüşünce bir işçi yaralandı.

Metin Kaşıkoğlu'nun Ak Parti İl Başkanı olduğu dönemde dönemin Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas'ın hastane inşaatını denetlediği esnada yaptığı açıklamada hastanenin 2015'in Mayıs ayında tamamlanacağı müjdesini vermişti..

Düzce valisi Ali Fidan'da hastaneyi incelediği esnada müteahhitle yaptığı görüşmede, Düzce'nin bu hastaneye acil ihtiyacı olduğunu dile getirmiş  ve müteahhide "hızlandırın" talimatı vermişti:

Seçim öncesi bitirilemeyen inşaatın, seçim sonrası yeni hükümet senaryolarının konuşulduğu bugünlerde bu tür işçi alacak tartışmalarına kurban gitmesinden korkuluyor.

Haber;E.TAYHAN