Kervan Kavşağı'nda peyzaj çalışmalarını üstlenerek büyük ve örnek bir hizmete imza atan Düzce'nin tanınmış iş adamlarından Hamit Şerifoğlu'nun adı, Düzce Belediye Meclisinin Ekim ayı toplantısında alınan kararla yaptırdığı kavşakta yaşayacak.

 

 


Bu kapsamda Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, tarafından hayırsever iş adamına “Hamit Şerifoğlu Kavşağı” için gerçekleştirdiği çalışmalardan ötürü plaket takdim etti.

 


DÜZCE’YE HİZMETİN SİVİL BAŞLANGICI


Belediye meclis salonunda meclis üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirilen törende Başkan Keleş, Şerifoğlu Ailesine övgüler yağdırdı.


Keleş, “Gerçekten çok güzel, başarılı ve hizmet etmeyi düşünen ve çığır açan bir aile. 61 dönümlük alanı Düzce’ye hediye etti. Hala daha oranın her türlü işi ile ilgileniyor. Bir anlamda yaptığı ile Düzce’ye hizmet etmenin sivil başlangıcı oldu. Bundan sonra o köprülü kavşakta Şerifoğlu’nun ismi yaşayacak.” Diye konuştu.


Keleş konuşmasının ardından Meclisin aldığı kararı okudu ve İş adamı Hamit Şerifoğlu’na plaketini ve çiçeğini takdim etti.

 

 


ARKAMDAN DEVAMINI GÖREMEDİM


Hayırsever İşadamı konuşmasında önemli noktalara parmak bastı. Şehrin giriş çıkışlarının bir şehrin simgesi olduğunu söyleyen Şerifoğlu, kavşak yapılmadan önce o bölgedeki atıl durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Şerifoğlu’nun bir de sitemi oldu.


Şerifoğlu, “ Bizler ve çocuklarımız için geleceği düşünmek zorundayız. Biz çocuklarımıza önce sağlıklı bir ortam sunmalı sonra da eğitim vermeliyiz. Düzce’de oransız bir yapılaşma, hızla gelişen bir sanayi ve turizm var. Düzce’nin giriş çıkışlarını kötü bırakmamalıyız. Sayın başkana teşekkür ediyorum. Bu konuda çalışmaları var. Ben orada hem Düzce’ye hizmet olsun hem de benden sonra diğerlerine de teşvik olsun istedim. Ancak maalesef arkamdan devamını göremedim.” İfadelerini kullandı.


Program meclis üyeleri ile birlikte toplu fotoğraf çekimi ve ikramlarla son buldu.


 

 

 

HABER:S. KAŞKIR