Düzce İli Belediyeleri Katı Atık Birliği Akçakoca Katı Atık Transfer İstasyonu törenle hizmete girdi. Tesisin açılışına, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Ak Parti Düzce Milletvekili 1. sıra adayı Dr. Faruk Özlü, Akçakoca İGM üyesi Dursun Çakır ve Ayfer Yılmaz başta olmak üzere siyasiler ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN KELEŞ'TEN “İNCE MESAJ”

Katı Atık Aktarma İstasyonu açılışında konuşan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, bir yıllık kısa bir sürede Akçakoca'da gerçekleştirilen yatırımlara ve Başkan Yemenici'nin gösterdiği çabaya ve gerçekleştirdiği hizmetlere övgüler yağdırdı.16,5 milyonluk bu yatırım için başkan Yemenici'ye teşekküre den Başkan Keleş”en önemli şey istikrar” diyerek de seçim öncesi ince bir mesaj verdi.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici 'de bir yıllık süre zarfında ilçeye kazandırndığı çalışmaalrı sıralayarak “Akçakoca'nın çehresini değiştirmeye devam edeceğiz” dedi. “En büyük temizlik kirletmemektir” diyen Başkan Yemenici, 5 dönümlük alana kurulan “Katı Atık Transfer İstasyonu”nun çalışma sistemi hakkında da bilgiler verdi.Başkan Yemenici “Katı atık aktarma istasyonunda biriken çöpler, konteynırlara doldurup preslendikten sonra Yığılca yolu üzerinde bulunan Düzce Katı Atık tesisine gönderilecek.İstasyonumuz ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Yapılan protokol konuşmalarının ardından Akçakoca Katı Atık Transfer İstasyonu kurdele kesilerek hizmete açıldı.Bir temizlik aracının içinde bulunan çöpler de istasyona boşaltılarak ilk depolamaya başlanmış oldu.

Akçakoca Katı Atık Transfer İstasyonu 'nun açılış merasimine Üç Düzce milletvekilinden birinin dahi katılmaması hayretle karşılanırken, Ak Parti'nin birinci sıra milletvekili Adayı Faruk Özlü'nün açılışta konuşup konuşmayacağı Başkan Keleş'in “Özlü konuşacak mı” şeklindeki sorusunu Başkan Yemenici'nin :”7 Hazirandan sonra” diyerek esprili bir şekilde cevaplandırdı.

Haber:E.TAYHAN