KİGS Ocak ayında başlattığı %70 indirimlerle adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Dünyaca ünlü markaları, dev indirimlerle vatandaşlara sunan, bu neticede ilgi ve takdir gören KİGS, kampanyayı 28 Şubat tarihine kadar sürdürmeyi planlıyor.



Bay ve bayanlara hitap eden, geniş ürün yelpazesi ile ziyaretçilerini eli boş göndermeyen Korkmaz Giyim, ürünlerinin yüksek kalitesi ile müşterilerin memnuniyetini kazanıyor.

Mağazanın Müdürü Olcay Kocayıldız, hem indirimleri, hem de mağazanın ürün yelpazesini Öncü Haber Mikrofonlarına değerlendirdi.



“Olumlu tepkiler aldık”
KİGS Mağaza Müdürü Olcay Kocayıldız, %70 indirimler hakkında şu şekilde konuştu:

“İndirimlerimiz ocak ayı itibariyle başladı. 28 Şubat tarihine kadar devam ettireceğiz. %70 indirimlerimizle, müşterilerimizden olumlu tepkiler aldık. Dünya markası ürünlerimizi, müşterilerimiz uygun fiyata almış oldular. Harcayacakları para ceplerinde kalmış oldu.”



“Her kesime hitap edecek ürünlerimiz bulunmaktadır”
KİGS’in ürün yelpazesi ve hitap ettiği kitle hakkında konuşan Kocayıldız şu ifadeleri kullandı:

“Mağazamızda erkek ve bayan olmak üzere reyonlarımız mevcuttur. Erkek bölümlerinde ceket pantolon ve kabanlarımız bulunurken, Bayan reyonlarımızda ise pardösü, pantolon ve triko gibi her kesime hitap edecek ürünlerimiz bulunmaktadır.”



“Mevsime uygun bir renk cümbüşü”
Bayan reyonlarında %70, erkek reyonlarında ise %50 indirimin devam ettiğini hatırlatan Kocayıldız, sözlerini ilkbahar mevsimi kreasyon önerisinde bulunarak tamamladı:

“Malum kış bitiyor artık, ilkbahar döneminde de renkli, canlı renkler konseptimiz de olacak. Erkek ve bayan reyonlarımızda da mevsime uygun bir renk cümbüşünü katmış olacağız.”

Haber: İ.İ.AYDOĞDU