Düzce’ nin  Adalet ve Kalkınma Partisi’ne mensup Belediye Başkanları, Yerel yönetimler toplantısından hemen önce Dodo restaurant’ta öğle yemeğinde bir araya geldiler. Yemeğe, Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in yanı sıra, Ak Parti’li  İlçe ve Belde belediye başkanlarının tamamı katıldı.

Kendi aralarında sohbet eden başkanlara misafir olarak Kocaeli Düzceliler derneği Yönetim kurulu üyeleri ve Düzce’nin tanıtımı için bir film çekmek üzere gelen Kocaeli Tv ekibi de katıldı.

Kocaeli TV ekibi zaman zaman Dodo Restaurant’ta kendileri için ayrılan masada sohbet eden başkanlarla röportaj yaparken, Kocaeli Düzceliler Derneği Başkanı Rahmi Can, Kocaeli Düzceliler Derneğinin Düzce’nin il dışında tanıtımı faaliyetlerinde bulunduklarını, yerel kanalın ekibinin de bu tanıtım faaliyetlerine katkıda bulunduğunu söyledi.

Can, Düzceli derneklerinin federasyon çatısı altında toplanmasından bahsederken, çalışmaların Düzce açısından daha verimli sonuçları olacağını, federasyon olunduğunda bazı AB fonlarından yararlanmanın da mümkün olabileceğini, kendilerinin arzusunun Düzder’in de federasyon çatısı altına girmesi olduğunu ifade etti.