AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve beraberindeki heyet, Akçakoca Hemşin köyüne gelerek burada vatandaşlarla sohbet edip Özel İdare tarafından yapımı devam eden çalışmaları inceledi.

Yolda sıcak asfalt yapılması için çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Keşir, şöyle konuştu:

"Bu Hemşin yolu daha önce müteahhit tarafından bozuldu ve sözleşme kapsamında olan bir yoldu. Tabi sıcak asfalt sözleşmesinin dahilinde olmayan bir durumdu. Hem siyasiler, milletvekilleri, vali ve kamu kurumları ile aldığımız karar da stabilize ve sıcak asfalt yapma kararı aldık. Sıcak asfalt yapılması konusunda Karayolları görüşme yaptık. Çünkü ödenek gerektiren bir durumdu. O ödenek çalışmalarımız sonucunda çıktı."

Sıcak asfaltın en kıza zamanda bitirileceğini aktaran Keşir, "Hava şartları çok sertleşmeden hızlı bir şekilde bitirmek istiyoruz. Hemşehrilerimiz kışın da bu yolu kullanabilsin istiyoruz. Çalışmalarımız birkaç gün içinde bitecek inşallah. Vatandaşlarımız bu kış boyu rahat bir şekilde bu yolu kullanacaktır." diye konuştu.

Köy ziyareti ve incelemeye, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça ve Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı. 

Haber: S. ŞEN