Sağlık-Sen Düzce Şubesi tarafından organize edilen Hemşireler günü eğlencesinde hemşireler ve aileleri gönüllerince eğlendiler. Geceye Memur-Sen Konfederasyonu Başkanı Abdulvahap Özen, hemşireler ve aileleri katıldılar.

 

Sağlık-Sen Düzce Şube Başkanı Nermin Uzun, bu geceyi düzenlemelerindeki amaçlarının sağlık çalışanlarının ve ailelerinin moral bulmasını sağlamak ve motive etmek olduğunu söyledi. Memur-Sen Başkanı Abdulvahap Özen ve Nermin Uzun’nun beraber kestikleri pasta tüm davetlilere ve basın mensuplarına ikram edildi.

 

Ayrıca gecede Sağlık-Sen İl Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Mahmut Nedim Toplamacı ve sıra gecesi ekibi söyledikleri birbirinden güzel türküler ile geceye katılanları eğlendirdiler. Eğlence misafirlerin dansları ile devam etti.

 

Öte yandan yine hemşireler haftası etkinlikleri kapsamında  Düzce Üniversitesi konferans salonunda, Düzce Sağlık Yüksek Okulu mezunlarının Kariyerlerinde neredeler? İsimli panelde, mezunlar ve öğrenciler bir araya geldiler. 

 

On hemşirenin konuşmacı olarak katıldığı panelde hemşireler, mezun olduktan sonra neler yaptıklarını, hangi alanlarda nerelerde çalıştıklarını anlattılar. Panel öncesi mini bir konser veren Rıza Malatyalı İlk Öğretim Okulu Öğrencileri, salonda bulunanlar tarafından büyük beğeni topladılar.

 

Ayrıca panele katılan mezunlara teşekkür belgesi verilirken, sağlık kuruluşları da panelde stant açtı.