Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulu, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Belediye Sergi Salonunda Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar Sergisi açtı. Mustafa Kemal İlkokulu, Ortaokulu ve anasınıfı öğrencilerinin ellerinden çıkan eserlerin yer aldığı serginin açılışına Milli Eğitim Şube Müdürü Bahtiyar Erdoğan da katıldı. Açılış kurdelasını Okul Müdürü Metin Albayrak ile birlikte kesen Şube Müdürü Erdoğan daha sonra sergiyi gezdi ve projeler hakkında bilgiler aldı.



350 eserin bulunduğu ve iki gün boyunca açık kalacak olan Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar Sergisi hakkında bilgiler veren Okul Müdürü Albayrak, tüm halkı sergiye davet etti.



Albayrak, "Okul öncesi, sabahçı ve öğlenci gruplarda eğitim gören öğrencilerimiz tarafından Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım amacıyla hazırlanan projelerimizi Belediye Sergi Salonu'nda vatandaşlarımızın beğenisine açtık. Hem öğrenciler hem de ziyaret etmek isteyenler için sergimiz iki gün boyunca açık kalacak. Çocuklarımızın yapmış olduğu eserler gerçekten görülmeye değer ve geleceğe ışık tutacak eserler." şeklinde konuştu.



Velilerin de ilgisinin yoğun olduğu serginin açılışı sırasında sergi salonu önünde öğrenciler tarafından sunulan dans gösterisi yoldan geçenler tarafından beğeni topladı.