Düzce'de yenilenmeyi bekleyen köy yolları vatandaşlara ulaşım eziyeti çektirmeye devam ediyor. Sık sık haberlere konu olan merkeze bağlı Düverdüzü Köyü'nün yolunda yine 'tek kişilik yol yapım çalışması' vardı. Geçtiğimiz ekim ayında çukurları doldurarak yetkililere seslenen köy sakini aradan geçen sürede hiçbir çalışma yapılmaması üzerine yine soluğu köstebek yuvasını andıran yolda aldı.

Haber merkezimize gönderdiği videoda, el arabasına doldurduğu dolgu malzemesini çukurlara döktüğü görülen vatandaş, yeni asfalt için daha ne kadar bekleyeceklerini sorguladı.

Şehir merkezi ile köy arasında bağlantıyı sağlayan yolun yıllardır bozuk vaziyette olmasından duyduğu rahatsızlığı dile getiren tepkili vatandaş, hem özel idareye hem de siyasilere veryansın etti.

Her seçim döneminde köyün yolunu tutan siyasilerin 'Yolunuza yeni asfalt dökülecek' sözü verdiğini ancak sözlerin icraata dönüşmediğini savunarak, "Ben bu yolun çukurlarını doldurup video çekmekten bıktım. Vatanını seven yetkililer gelir, bakar bu yola ve hizmetini yapar. Masada oturmayın oylar sandığa değil, hizmete! Oy zamanı gelirsiniz. Ben bu yolu Allah rızası için düzeltiyorum. Bozuk yolda gide-gele arabam arızalandı, bir sürü masrafı var. Nerede hizmet?" dedi.

10 yıldır bu yolda sıkıntı olduğunu belirten vatandaş, "Yukarıya baraj yapılacak diye yolu yarım bıraktılar. Neymiş? Devletin bütçesi böyleymiş, yetersizmiş. Kabul etmem. Ben hizmeti bilirim." diye konuştu.

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ