Her yağışta göl haline gelen Küçük Sanayi Sitesi’nin yol sorununa çare arayan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’na bağlı 6.Meslek Komitesi üyeleri Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın ardından, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Bakan’ın kapısını çaldı.

Başkan Ay “altyapı” sözü vermişti
Başkan Ay, Küçük Sanayi Sitesi’nin yol problemleri, eski sanayi sitesiyle ilgili yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri ile sanayi sitelerinin altyapı sorunlarının ele alındığı görüşmenin ardından, “Sanayi Siteleri’ne altyapı” sözü vermişti.

Bakan: KSS’nin altyapı sorunu yok, asfalt için hazır!
Küçük Sanayi Sitesinin altyapı olarak eksiğinin olmadığını belirten Düzce Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Bakan, eksik olan noktaların tamamlandığını, an itibariyle Düzce Belediyesi’nin asfalt çalışmalarına hazır olduklarını ifade etti. Bakan ayrıca, konuyu gündeme taşımaları ve kamuoyu oluşturmalarından dolayı Düzce TSO 6. Meslek Komitesi üyelerine teşekkür etti.

Başkan Ay’ın kapısı bir kez daha çalınacak
Ziyarette alınan karar doğrultusunda Küçük Sanayi Sitesinin hazırlayacağı rapor doğrultusunda bir kez daha Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın ziyaret edileceği ve Küçük Sanayi Sitesinin asfalt yapımına hazır olduğu konusunun kendisine iletileceği ifade edildi.

Ziyarette Düzce TSO 6. Meslek Komitesi Başkanı Metin Topal, Başkan Yardımcısı Murat Öztürk, 6. Meslek Komitesi Üyesi ve Düzce TSO Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Sivrikaya, 6 Meslek Komitesi Üyesi Meclis Başkan Yardımcısı Nuri Hızel, 6. Meslek Komitesi Üyeleri İlhan Coşkuner ve Düzce GGK Başkanı Cemal Aksan hazır bulundu.

Haber: Ö.YILMAZ