Düzce’de dün öğle saatlerinde başlayarak gece saatlerine kadar devam eden sağanak yağış, Düzce’deki alt yapı eksiklerini gün yüzüne çıkardı. Düzce’de yağan yağmur sonrası cadde ve sokaklarda gölcükler meydana gelirken, bazı ev ve bahçeleri de su bastı. Aziziye Mahallesi Hacı Hilmi Sokak’ta ikamet eden Ebubekir Altınok isimli vatandaş da mağdurlardan biri oldu.

Sokaktaki yağmur giderinin yetersiz olması nedeniyle, toplanan yağmur suları evin bahçesini sularla doldurdu.  Yağmur suları nedeniyle bahçedeki mahsul zarar gördü. Durumu yetkililere bildirilmesine karşın geri dönüş alamayan ev sahibi, çektiği görüntüleri haber merkezimizle paylaşarak sesini duyurmak istedi.

“belediyenin ihmali yüzünden böyle oldu”

Her yağmurda Aynı sıkıntıyı yaşayan ev sahibi, haber merkezimize yaptığı açıklamada “Söylemediğimiz aramadığımız yer kalmadı. Hiçbir çözüm bulunamadı. Bostanımızdaki bütün ürünler belediyenin ihmali yüzünden böyle oldu. Muhtarda bir şey yapmadı. Yetkilileri göreve davet ediyoruz. Sokaktaki bütün su bahçemize akmakta ve bir gider yapılmamakta.” ifadelerini kullandı.

HABER;S.KAŞKIR