Bolu İl Sağlık Müdürlüğü ve Highway Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi işbirliği ile düzenlenen Uçurtma Şenliği, Highway Outlet’in ev sahipliğinde ve sponsorluğunda yüzlerce çocuğun katılımıyla gerçekleşirken, etkinlik alanında deyim yerindeyse izdiham oluştu.



Alışveriş Merkezine ait açık bir alanda düzenlenen etkinliğin başlama saati 15:00 olmasına rağmen etkinliğe saatler kala yüzlerce çocuk aileleriyle birlikte sıraya girerek heyecanla şenlik saatini beklemeye başladı.



Etkinlik saatiyle birlikte Highway Outlet tarafından temin edilen yüzlerce uçurtma çocuklara dağıtılarak Uçurtma Şenliği başlamış oldu. Hep birlikte göğe yükselen uçurtmalar harika bir görsel şölene sahne olurken, aynı zamanda palyaçolar eşliğinde yüz boyama ve balon şişirme etkinlikleri de şenlik alanında çocuklarla buluştu.



Uçurtma Şenliği’nin yanı sıra Trt Çocuk kanalının sevilen çizgi film animasyonu Heidi, lisanslı çocuk etkinliğiyle Highway Outlet’te çocuklarla buluşurken, Bolu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak fidan ve rüzgar gülü dağıtımı da gerçekleşti.