Sosyal hizmetler il müdürlüğü bünyesinde bulunan Kalıcı konutlar 14. bölgedeki Hilmi Çilingir huzur evinin kapasitesi artıyor.Zamanın valisi Halil Nimetoğlu'nun büyük çabaları sonrasında iş merkezi binasında düzenlemeler yapılarak huzur evi açılmıştı.

          İlk etapta bir blokta hizmet vermeye başlayan huzur evinde halen yaklaşık 40 kişi kalabiliyor.Bir dönem için iş merkezi binası olarak yapılan sonrasında da huzur evine dönüştürülen bloklardan kullanılmayanda valilik tarafından sosyal hizmetler il müdürlügğüne tahsis edildi.

           Huzur evinin yeni blokğununda düzenlemesinin yapılması konusunda çalışmalar hemen başlatılacak.İki blok halinde hizmet verecek olan Düzce Hilmi Çilingir huzur evinde 2. bloğunda hizmete girmesi ile birlikte huzur evinden yararlanacak kişi sayısı 100'e ulaşacak.

          Huzur evine adını veren Çilingir ailmesi adına açıklamalarda bulunan Kamil Çilingir,huzur evinin kapasitesinin arttırılması ve boşta bulunan bloğun huzur evine tahsis edilmesi ksonusunda katkısı bulunanlara teşekkür ederek,çalışmalar en kısa zamanda başlatılacaktır”dedi.