Toyota Plaza Hızel’de muhteşem lansman gecesi! Yeni Toyoto Corolla'nın 12.nesli olan hybrid, Toyota Plaza Hızel’de düzenlenen lansman gecesinde tanıtıldı.



Tanıtıma Plaza Hızel çalışanları tam kadro katılırken, 12.Nesil Toyota’yı merakla bekleyen müşteriler de salonu hınca hınç doldurdu.

Toyota Plaza Hızel Genel Müdür Yardımcısı Tuğba Hızel Gürel, açılış öncesinde yaptığı konuşmada, bunun uzun zamandır gerek kendilerinin gerekse müşterilerinin sabırsızlıkla beklediği bir an olduğunu söyledi.





“Yeni Corolla dış tasarımı, lüks ve konforlu kabini ile standartları yeniden belirleyecek”

Bu bekleyişin ardından artık Hybrid versiyonu ile Türkiye'de üretilen yeni Corolla'yı yarından itibaren tutkunlarına teslim etmeye başlayacaklarını belirten Gürel, şöyle devam etti:

"Dünyanın en çok tercih edilen otomobili unvanını elinde bulunduran Corolla, şimdi daha çok gösterişli ve dikkat çekici bir görünüm kazandı. Yeni Corolla hem dış tasarımı hem de lüks ve konforlu kabini ile segmentinde standartları yeniden belirleyecek. Yeni Corolla'nın Hybrid versiyonunda standart olarak sunduğumuz en gelişmiş güvenlik sistemlerini içeren Toyota Safety Sense, kaza yapma ihtimalini en aza indirirken, yüksek teknolojisiyle hem sürücüler hem de yayalar için güven veriyor. Uzun zamandır Corolla tutkunlarının merakla beklediği elektrikli açılabilir sunroof da 12. nesil Corolla ile birlikte sizlerle buluşuyor. Üstün sürüş dinamikleri lüks ve fonksiyonel kabini, sıra dışı tasarımı, üstün teknolojik özellikleriyle prestiji ortaya koyan Toyota Corolla'yı kullanmak büyük bir ayrıcalık olacaktır."
Canlı yayın ile tanıtılan Hybrid, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Ardından büyük bir coşku ve alkışlar ile üzerindeki örtüsü açılarak alıcısı ile buluşmaya hazırlanan Toyota Corolla 12.Nesil Hybrid model, müşteriler tarafından en ince ayrıntısına kadar incelendi.





“Toyota Türkiye’ye Hybrid modeliyle gireceği için çok daha heyecanlıyız”

Tanıtım sırasında mikrofonlarımıza konuşan Toyota Plaza Hızel Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Hızel, yaşadığı heyecanı şu sözlerle anlattı:

“Toyota’nın bundan sonraki süreçte Türkiye’ye Hybrid modeliyle gireceği için çok daha heyecanlıyız. Piyasa şartlarında ve Hybrid’le alakalı olan bütün görsellerde zaten insanlar bunu fark edeceklerdir. Ne kadar çevreci olduğunu, yakıt tasarrufu ve geri dönüşüm maliyetlerinde çok daha mantıklı olduğunu her zaman için görecekler. O yüzden biz çok heyecanlıyız. Yeni bir araba, yeni bir motor. CEO’muzun da dediği gibi çok daha güzel fiyatlarla çıkacağını umut ediyoruz ve bundan sonrası için daha hayırlı olacağını düşünüyoruz. Şehir dışından çok insan geldi. Toyota’yı bu bölge seviyor zaten inşallah bununla beraber daha çok sevecek çünkü araç kendisini bir kat daha ileriye getirdi. Çok daha premium çok daha şık bir araba durumunda o yüzden inşallah hayırlısı olur.”



“Konfor bakımından da mükemmel bir araba ben çok beğendim”

Yeni Corolla’yı inceleyen davetlilerden Samet Yıldız ise, “Çok başarılı buldum. Önceki modellere nazaran biraz daha iyi bir performans çıkarttığını düşünüyorum. Konfor bakımından da mükemmel bir araba ben çok beğendim” dedi.



Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ