Düzce Adliyesi Denetimli Serbestlik Tedbiri altında bulunan 15 hükümlü,  Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı ve Düzce Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü’nün "Hayat İçin El Ele Haydi Sahneye" projesi kapsamında tiyatro gösterisi sundu. Gençlik Merkezi Tiyatro Salonu'nda protokol üyeleri için sergilenen tiyatro oyunu büyük beğeni topladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde düzenlenen programda konuşan Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, önemli bir projeyi hayata geçirdiklerini belirtti.

Projenin güçlü bir işbirliği neticesinde hayat bulduğunu vurgulayan Güre, şunları söyledi:

"Ortaya çıkan eser Düzce'de ilk olacaktır. Bu eserin ortaya çıkmasında alt yapı çalışmaları için titiz bir süreç izlendi. Projenin yürütülmesinde ve bu tiyatronun gerçekleştirilmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Biz tüm sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğine hazırız. Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün çalışmalarında sivil toplum kuruluşlarıyla ortaklığı artırarak topluma faydalı bireyler yetiştirmeye katkı sağlayacağız."

Düzce Denetimli Serbestlik Müdürü Cem Arslan, Denetimli serbestlik hakkında bilgiler verdi.Arslan"Düzce'de binin üzerinde denetimli serbestlik yükümlümüz var. Bu kişilerin topluma tekrar kazandırılması için çabalıyoruz" dedi.

Daha sonra tiyatro oyunu sahnelendi. Gösterime Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Düzce İl Jandarma Komutanı Albay Ramazan Akça, daire amirleri, jandarma ve emniyet personeli ile yükümlülerin yakınları katıldı.

Haber;S.KAŞKIR