Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı Öncü Medya’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyaret kapsamında Vali Dağlı, Türkseven Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Türkseven, Öncü Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yavuz ve Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal ile bir araya geldi. Dağlı’ya ziyarette Düzce Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gönül Günaydın Çabukoğlu eşlik etti.

Vali Dr.Zülküf Dağlı Öncü Tv yi ziyaretinde yapılan oluşumla bir kez daha gururduyduğunu ifade ederek “Türkseven himayesinde uzun ömürlü çalışmaların devam edeceğine inancım tamdır. Türkseven ailesine bu anlamda yaptığı bu güzel hizmetin takdir edileceğine inanıyorum. Düzce’mizin geleceği için gençliğimizin yetişmesi için çalışmalarının ve katkılarının azami olacağına inanıyorum” dedi.



Öncü Medya Merkez Binasında gerçekleşen ziyarette, yerel ve ulusal gelişmeler konuşulurken, gündeme dair bazı konularda bilgi alışverişi yapıldı. Karşılıklı sohbet ederek gerçekleşen ziyaretin devamında, Vali Dr. Dağlı hatıra defterinde kendine ayrılan sayfayı doldurdu.

Ziyaretin sonunda Ömer Faruk Türkseven, Vali Dr. Dağlı’ya ziyaretinden ötürü teşekkür ederek Hz Muhammed’in Kılıcının birebir ölçüde yapılmış çalışmasını hediye etti. Düzce Valisi Dağlı, teşekkürlerini sunarak, Öncü Medya Merkez Binasından ayrıldı.