İbrahimoğlu ailesinin en acı günü... Düzce'nin tanınmış eşraflarından olan ve aynı zamanda TV Programcısı Mehmet İbrahimoğlu'nun eşi Düzce Ticaret Lisesi öğretmenlerinden Lale İbrahimoğlu 16 Haziran Perşembe günü akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle İstanbul'daki Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören İbrahimoğlu, kaldırıldığı yoğun bakım ünitesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ticaret Lisesi'nin emektar öğretmenlerinden merhume Lale İbrahimoğlu'na son görev için yakınları ve sevenleri ilk olarak Kazukoğlu Mahallesi'ndeki evinin önünde toplandı. Hellalik alınmasının ardından merhumenin naaşı cenaze namazı için Büyük Cami'ne getirildi.

Cami avlusunda ailesi tarafından taziyelerin kabul edildiği cenaze namazına, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, siyasiler, sivil toplum örgütü temsilcileri, işadamları ve tanıdıklarından oluşan kalabalık bir topluluk katıldı. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında İbrahimoğlu'nun cenazesi defin için Şehir Mezarlığı'na götürüldü. Burada yakınları ve sevenlerinin gözyaşları arasında aile kabristanlığında toprağa verildi.


Haber:C.ÜSTÜNER