Düzce İl Özel İdaresi’ne kazandırılan 11 yeni hizmet aracı Vali Zülkif Dağlı’nın katıldığı törenle teslim edildi.



Yoğun kar yağışının beraberinde getirdiği don olaylarına karşı İl Özel İdare'nin tuzlama çalışmalarını ilkel yöntemle yapıldığı için yetersiz bulan Vali Zülkif Dağlı beklenen adımı atarak aralarında tuzlama aracının da bulunduğu 11 iş makinesini idare bünyesine kazandırdı.



Eski Köy Hizmetleri şantiyesinde düzenlenen tören İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ve İl Genel Meclisi Üyeleri ve İl Özel İdare personelinin katılımıyla gerçekleşti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Vali Zülkif Dağlı bir konuşma yaparak şunları kaydetti: “Araçlar göreve başlıyorlar bugünden itibaren. Yol çizgi makinemiz geldi, diğer çöp araçlarımız geldi, vidanjörümüz var. Geçtiğimiz günlerde duyurmuş olduğumuz tuzlama aracımız geldi. Bundan sonra daha seri ve hızlı bir şekilde ilerimizi yapacağız. Araç parkıyla ilgili afaki bir sıkıntımız yok ama artı olmasının hiçbir zararı olmaz. Biraz daha ileridebelki kamyon açısından sıkıntımız olabilir. Kamyon desteği vermemiz gerekir diye düşünüyorum. Köylerimizin malzeme ihtiyacını örneğin bir kepçemiz, iki tane kamyonumuz var. Köylere Hizmet Götürme Birliği bünyesinde. O iki kamyon gelinceye kadar kepçemiz beklemek zorunda kalıyor. Kamyon sıkıntımız biraz var kamyonla destekleyeceğiz veya kiralama da yapabiliriz.” diye konuştu.