3 mahalleye iftar
Düzce Belediyesi toplu mahalle iftarları serisinde üç mahalleye ortak iftar verdi. Burhaniye, Cedidiye ve Nusrettin mahalleleri halkı İmam Hatip Lisesi okul caddesinde kurulan masalarda iftar açtılar.
Düzce Belediyesi’nin mahalle iftarlarından biri daha Burhaniye, Cedidiye ve Nusrettin mahalleleri halkının katılımıyla Nusrettin mahallesindeki okul caddesinde yapıldı. Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler müdürlüğü tarafından organize edilen Ramazan etkinliğinde Belediye Başkanı İsmail Bayram Burhaniye mahalle muhtarı Hasan Köse, Cedidiye mahalle muhtarı Cemalettin Yesirci ve Nusrettin mahalle muhtarı Mehmet Emin Saylık tarafından karşılandı. Başkan Bayram daha sonra iftara katılan mahallelilerle tek tek tokalaştı ve Ramazan’ı kutladı. İftar öncesi ve sonrası etkinliklerin gerçekleştirildiği özel olarak hazırlanmış sahne üzerinde bir konuşma yapan Başkan Bayram ‘ Mahallelerdeki toplu iftar katılımını gördükçe birlik ve beraberliğin ne kadar güzel olduğu ortaya çıkıyor. Bu birlik ve beraberliğiniz hiç bozulmasın’ dedi. Başkan Bayram daha sonra rastgele bir masada bir aile ile birlikte iftar açtı. 
Kahveciler odasından iftar

Ramazan münasebetiyle pek çok kurum ve kuruluş iftar yemeğinde bir araya geliyor. Dün akşamda Düzce Kahveciler ve Otelciler Odası  iftar programı düzenledi. İftar yemeğine Federasyon Genel Başkan Yardımcısı Resul Karataş, İzmit, Adapazarı, Bolu Oda başkanlarının yanı sıra ilçe oda başkanları katıldı.

Tasavvuf müziği eşliğinde gerçekleştirilen iftar programında oda üyeleri okunan ezanla oruçlarını açtı.