Düzce’de bir tarafta aylardır uzlaşma sağlanamadığı için atama yapılamayan il özel idaresi genel sekreterliği konuşulurken, diğer tarafta AK Parti İl Yönetimi, Özel İdare'nin karar organı haline mi dönüştüğü iddiaları gündemde…

İl Genel Meclisi gündemine taşınan birçok önemli konunun ilk olarak AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu'nun önüne gittiği, onay çıkması halinde meclisten geçtiği iddialarına ilişkin bilgi aldığımız İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bülbül, bu durumun sadece AK Parti'ye özgü olmadığını vurguladı.
Bülbül, “Grup toplantılarında Düzce ile ilgili meseleler görüşülür. Bu grup toplantılarında çıkan grubun kararı olarak meclise gelir. Önerge olarak meclise sunulur. Bu sadece AK Partiye özgü bir şey değil. Bütün partilerde aynı yol izlenir.” ifadesini kullandı.

Yine AK Parti İl Yönetimi’nin belediye ve üniversitesinin iş merkezlerinden yer talebine engel olduğu konusu da gündemde... Uzun süredir İl Genel Meclisi'nden ihtiyaç nedeniyle yer talep eden bu iki kurumun AK Parti kanadında yaşanan pürüz nedeniyle isteklerinin geri çevrildiği kulislerde konuşulurken Bülbül bu iddialara ilişkin olarak ise bir bilgisi olmadığını söyleyerek yorum yapmaktan kaçındı. 


Haber: S. KAŞKIR