Son genel kurulda göreve getirilen Türkiye Muhtarlar Derneği (TMD) Düzce Şube Başkanı Yaşar Çengel ve  yönetim kurulu üyeleri nezaket ziyaretlerine İl Genel Meclisi ve Öncü Tv'yi ziyaret ederek başladılar..

            Sesli görüntü..

Öncü Tv'nin 21. yaş gününü kutlamak için yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaretlere başlayan TMD Düzce Şube Başkanı Yaşar Çengel, Öncü Tv'nin objektif haber anlayışı ve gösterdiği performansla adına layık bir konumda olmasını takdirle karşıladığını belirtti.

 

Çengel, "Öncü Tv'nin  21.yaş günü hayırlı olsun. Başarı grafiğinizin sürmesi dilek ve temennisinde bulunuyorum.Öncü Tv'nin muhtarlarla ilgili, köy ve mahallelerin sorunlarının kamuoyuna yansıtılmasında gösterdiği özverili çaba ve çalışmaların sürmesini diliyorum." dedi

            Sesli görüntü..

TMD Düzce Şubesi Başkanı Çengel Başkanlığında İGM'nin sabah 09.30'da başlayan toplantısına katılarak görüşmelerde hazır bulundular.

 

İGM toplantısının bitiminde İGM Başkanı Şinasi Akbulut'a çiçek takdim ederek başarılar dileyen TMD Düzce Şube Başkanı Çengel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, seçilmişler olarak İGM'ye başarılar diledi.

 

İGM Başkanı Şinasi Akbulut'ta muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada her zaman muhtarların yanında olmaya devam edeceklerini söyledi:

Haber;E.TAYHAN