Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Garaj Motor Sporları Kulübünün Organizasyonunda Düzce Belediyesi’nin sponsorluğunda düzenlenen organizasyonunda yaşanan kazayı Ana Haber Bültenimize canlı olarak bağlanarak değerlendirdi.
Bayram, “Yapılan organizasyonda küçük bir kaza yaşandı. Araçlardan bir tanesi belki de gereksiz bir gösteri yaptı o gösteri sonucunda 2 kişinin yaralanmasına neden oldu. Yaralıların aileleriyle görüştüm, 2 sinin de durumunun iyi olduğunu öğrendim yoğun katılımın yaşandığı etkinliklerde bu tür tatsızlıklar oluyor. Böyle kazaların olmasını kimse istemez. Ancak istenmeyen kazalar olabiliyor.” Dedi.


İHMAL KİMDE

Bayram, Düzce Belediyesi’nin bu organizasyona sponsor olduğu organizesiyle ilgilenilmediğini dile getirdi ve güvenlik önlemlerinin alınması gerektiği noktasında önemi belirtti.
Bayram, “Polis gerekli tutanakları tuttu. Gerekli işlemler yapılacaktır. Burada suçlu aramaktansa, böyle bir sonucun ortaya çıktıktan sonra ne yapılabilir ona bakmak lazım.” Dedi.


“ALAN YETERLİYDİ”

Bayram, modifiyeli araçların 1.si Gölyaka Kültür Parkı’nda yapıldığını ancak bu sene Anıt Park’ta yapılması için talepte bulunulduğunu dile getirdi. Bayram, “Alan yeterliydi. Gençlerin yoğun ilgisi olduğu için bu alanda yapılmasına izin verildi. Merkez olduğu için, ulaşımı kolay olduğu için burası tercih edildi. Katılımlara da bakıldığında da doğru bir tercih olduğunu görüyorsunuz. Dedi.
Organizatörlerin Emniyete bilgi verilip verilmediği konusunda bir bilgisinin olmadığını dile getiren Belediye Başkanı İsmail Bayram, “bilmediğim konuda yorum da bulunamam” dedi. 

Haber; G.KARDUZ