Darıyeri Hasanbey Köyünde oturan ve oldukça erken yaşta nişanlanan 15 yaşındaki Meltem Özpınar adındaki bir genç kız, nişanlısının Yenikent 12’nci bölgede markete girmesi ile çıkması arasında geçen zaman diliminde sırra kadem bastı.

Edinilen bilgilere göre Darıyeri Hasanbey Köyünde oturan  1993 doğumlu Meltem Özpınar, nişanlısı Yenikent 12’nci bölgede gezintiye çıktı. Dün akşam saat 16.00 sıralarında nişanlısı bir markete sigara almaya girdi. Dışarı çıkınca nişanlısını arayıp bulamayan delikanlı, durumu akrabalarına haber verdi. Bugün akşama doğru İstanbul Caddesi civarında görülen genç kızı arayan ailesi görenlerin kendilerine haber vermesini istediler.

Genç kızın kaçması için bir neden olmadığını söyleyen annesi ve babası, nişanlılığının de kızlarının isteğiyle gerçekleştiğini ifade ettiler.

Kızıl, kısa saçları olan Meltem’in  üzerinde kahverengi bir mont, siyah kot pantalon ve çantası olduğu belirtilirken, nüfus cüzdanını yanına almadığı, görenlerin ağabeyi Aydın Özpınar’a ait olan 0543 644 48 22 numaralı telefona bildirilmesi istendi.