Bolu’da Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatiflerinin kongresi öncesinde karşılıklı suçlamalar havada uçuşurken, adaylar seçimi kazanabilmek için olağan dışı bir medya savaşına girişti.

Yarın saat 10.00’da başlayacak olan, görevdeki başkan Ahmet Yoltaş ve Nihat Alpat Öztürk arasında yapılacak olan başkanlık seçimi öncesinde,  Bolu gündemi adayların karşılıklı olarak birbirlerine yönelttikleri suçlamalarla sarsılıyor.

Görevdeki Başkanın 5 bin YTL olan maaşını 7 bin YTL’ye çıkarmak istediğini, kooperatifin sahibi olduğu şirketten  de 2 bin 500 YTL maaş aldığını ifade eden muhalifler, gazetelere sarsıcı manşetler ile taşınan suçlamalarla Yoltaş’ı eleştirirken, gerek  görevdeki başkan, gerekse muhalefet kesimi, basına verdikleri çarşaf çarşaf ilanlarla seslerini duyurmaya çalışıyorlar.

Esnaf Kefalet kooperatifinin kongresinin öncesinde toplamı 400 bin YTL’ye ulaşan kurum zararları da eleştirilerin önemli bir bölümünü oluştururken, tüm Bolu kamuoyu yarın Grand Düğün Salonu’nda yapılacak olan ve gergin geçmesi beklenen kongreye kilitlendi.