Üç dönem muhtarlık, bir dönem AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliği, 5 yıllık da dernek başkanlığı tecrübesi bulunan ve tüm Akçakoca köylerinin sorunlarına hakim olan Rıdvan Acat da Akçakoca İl Genel Meclisi Üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Parti Akçakoca ilçe binasına gelerek başvurusunu yapan Acat’a kalabalık bir grup eşlik etti. Muhtarlarına destek veren Çayağzı köylülerinin yanı sıra muhtar arkadaşları da Acat’a eşlik etti.

“HOŞ BİR SEDA BIRAKABİLMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIM”
Başvurusu sonrası yaptığı konuşmada, AK Parti ailesine teşekkür eden AK Parti Akçakoca İGM Aday Adayı Rıdvan Acat; “Ülkemizin en güzel coğrafyasında, en güzel insanların yaşadığı Akçakoca ve köylerine hizmet vermenin kutsallığına inanıyorum. Görev verilmesi ve Akçakoca halkının teveccüh göstermesi sonucunda hoş bir seda bırakabilmek için elimden geleni yapmaya gayret göstereceğim.” dedi. Aday adayı olan diğer partililerin de aynı duygu ve düşüncelerle yola çıktığını belirten Acat, “Hizmet kervanında yol almak isteyen tüm aday adaylarına başarılar diliyorum.” dedi.

DENGELER DEĞİŞECEK!
Öte yandan 2019 yılı mart ayında yapılacak yerel seçimlerde il genel meclisi adaylık sıralamasında ilçe yönetiminin işi zorlaştı. Şimdiye kadar başvuran partililerin tamamının önemli isimler olması tahminleri alt üst oldu.

LİYAKATMI? SADAKATMİ? AHDE VEFA MI?
Adaylık başvurusunda bulunan isimler arasında eski AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ezer, AK Parti Kurucu Üyesi Yaşar Hoşbaş, Gençlik Kolları Başkanı Serdar Özcan, tecrübesiyle öne çıkan İl Özel İdare emeklisi Sinan Cumur, yedek üyelikten gelerek 6 aydır İGM üyeliği yapan Mustafa Kalaycı ve eski İGM Üyesi İbrahim Erdoğan yer alıyor. Son olarak Acat’ın da başvuru yapan isimlere katılması ile birlikte AK Parti’ye kuruluşundan bugüne hizmet eden diğer adaylar arasında nasıl bir değerlendirme yapılacağı merak konusu oldu.
 

Haber: S. ŞEN

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8