Fotoiz seyahat kulübü Yığılca Kaymakamlığı ev sahipliğiyle 31 Ekim ile 1-2 Kasım tarihleri arasında 2 gece 3 gün Yedigöller- Yığılca Fotosafari gezi programı düzenleyecek.

 


Yığılca’nın tanıtımı açısından son derece önemli olan bu Fotosafari ile Yığılca Ormanları, Yedigöller, Yoğunpelit Şelaleleri, Yılançatı Kanyonu, Gürgendüzü Yaylası, Otantik dağ köyleri ve tarihi keçi ağılları, Samandere Şelalesi, Saklıkent Şelalesi ve Efteni Gölü katılımcılarla birlikte gezilerek eşsiz güzellikler içerisinde fotoğraf çekimi yapılacak. Fotosafari programına kayıtlar başladı. Katılmak isteyen katılımcılar [email protected] adresinden kayıt yaptırarak detaylı bilgiye sahip olabilecek.

 


Yığılca- Yedigöller Fotosafari Programı 31 Ekim Cuma saat 10:00’da Yığılca kent meydanında Halk oyunları gösterisi ile başlayacak. ardından Yoğunpelit Şelalerine hareket edilecek. İlk gün Yılançatı Kanyonu, Gürgendüzü yaylası, Otantik Yığılca dağ köylerini gezecek olan seyahat kulübü üyelerinin ikinci günü adresleri arasında Hasanlar Barajı, Saklıkent Şelalesi gezisi ve Yedigöller olacak.

 

 

Haber: S. Kaşkır