Düzce'de değişik noktalara yerleştirilen Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameraları, hem meydana gelen trafik kazalarını hem de ilginç olayları saniye saniye kaydetti.

Kameralar Bulvar caddesi üzerinde çevreye rahatsızlık veren bir şahsı kaydediyor.

Görüntülerde şahıs önce cadde kenarında bulunan bir iş yerinin duvarına kafa atıyor, ardından yol kenarında bulunan korkulukları tekmeliyor ve daha sonra yanından geçen polis aracını durdurarak yere oturup yardım istiyor.

Rasim Bedir Paşa Bulvarı'ndaki bir görüntüde ise ters yöne giren bir otomobil sürücüsü, tehlikeli bir şekilde trafikten ilerliyor.

Yine Mobese kameralarına D-100 karayolunda ön lastiklerinden biri olmadan 3 tekerleğiyle seyreden bir traktör yansıdı. Görüntülerde Traktör sürücü eksik lastikle süratle kavşaktan dönüyor.

İstanbul Caddesi'nde ise esnafın sürücülerin park yapmamaları için yolun kenarına koyduğu uyarı levhası rüzgarın etkisiyle yola savrularak trafik kazasına neden oluyor.

Kızılay Kavşağı'ndaki bir görüntüde, aynı yönde giden kamyon ve otomobilin karıştığı maddi hasarlı kaza kaydedilirken, D-100 karayolu Öztürkler Kavşağı'nda kırmızı ışık ihlali yapan minibüsün otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazası sanayi saniye kaydediliyor.

 

Haber; S. KAŞKIR